Palvelut

 

Auto- ja rekkateippaukset

Toteutamme erilaiset mainos- ja koristeteippaukset henkilöautoista rekkoihin.
Myös linja-autojen teippaus onnistuu meillä. Lisäksi asennamme autoihin erilaisia suojateippäjä suojaamaan esim. kiveniskemiä vastaan.

Voit toimittaa meille valmiin autoteippiaineiston tai antaa suunnittelun meidän tehtäväksi.

Autoteippeihin käytämme vain laadukkaita ja autoihin tarkoitettuja teippejä.
Toimittajina Oracal, Mac-Tac ja 3M.Mainosteippaukset

Teippaamme näyteikkunat, mainos- ja opaskyltit sekä valomainokset. Meillä on käytössa rullalaminaattori, jolla onnistuu vaivattomasti isojen, monesta palasta koostuvin kylttien teippaus.Auringonsuojakalvot

Asennamme auringonsuojakalvoja  autoihin ja kiinteistöihin. Autoihin löytyy varastosta 4 eri tummuutta ja kaikki ovat väriltään neutraalin harmaita. Nämä värisävyt käyvät hyvin lähes kaiken värisiin autoihin. Autokalvot meille toimittaa Llumar ja 3M.

Kiinteistöihin asennettavista kalvoista löytyy monia eri vaihtoehtoja lähes näkymättömästä mustaan. Valikoimasta löytyy myös peilikalvoja. Tasolasikalvot toimittaa Llumar ja 3M.Kopiointi- ja tulostuspalvelut

Meillä onnistuu monenlaiset kopio- ja tulostustyöt. Arkkitulosteena onnistuu A4, A3 ja SRA3 kokoiset ja rullatulosteessa maksimileveys on 1350mm materiaalista riippuen. Myös rakennuspiirustusten kopiointi, tulostus ja skannus onnistuu meillä.